Produktkategorier

Om Oss

Kontorsveteranen är baserat i Stockholm och tillhandahåller ett komplett sortiment av kontorsmaterial och kontorsutrustning till ditt företag.

Vi arbetar med Storstockholm som arbetsområde vilket innebär att vi alltid med egen personal finns runt hörnet. Genom lång erfarenhet i branschen, snabba leveranser och personlig kundkontakt erbjuder vi marknadens bästa service.

Eftersom vi använder våra leverantörers lager kan vi dessutom hålla priser kännbara för våra konkurrenter. Våra leveranser sker alltid personligen utan mellanhänder.

Ett telefonnummer - en leverantör.

• Allt inom kontorsmaterial

• Kontorsmaskiner, PC och övrigt förbrukningsmaterial

• Service och installation av skrivare och PC

Varför ska du välja Kontorsveteranen?
För oss kännetecknas en bra kontorsleverantör inte bara av säkra leveranser till bra priser. För oss handlar det om att alltid tänka på detaljerna, såsom att leverera extra snabbt vid behov eller att hitta produkten som inte finns i katalogen.

För oss finns det ingenting som heter omöjligt. Vår flexibilitet och personliga kundbemötande tillsammans med lång erfarenhet gör att vi med stolthet kan ge våra kunder genuin service. Det är inte för inte som vi är kontorsveteraner.

Leverans dagen efter!
Beställ före klockan 13.30 så har du leveransen dagen efter, alltid med ett enkelt telefonsamtal.